I maj tillträder Daniel Sonebrand som ny VD för Hire Quality AB

I början av maj tillträder Daniel Sonebrand som ny VD för Hire Quality AB.

Att Daniel nu blir VD för Hire Quality känns oerhört kul och spännande! Jag har haft nöjet att samarbeta och gjort affärer med Daniel sedan han ansvarade för etableringen av Sogetis kontor i Norrköping. Det goda samarbetet har fortsatt även under den tid då Daniel sett till att sätta Kvadrat i Linköpings närvaro på kartan på allvar, berättar Bengt Andersson.

Hire Quality kommer att fokusera på att attrahera drivna och erkänt mycket kompetenta konsulter på marknaden genom en attraktiv affärsmodell där konsulterna har egna bolag men ansluter sig som partners.

– Jag har arbetat med en liknande affärsmodell tidigare och jag gillar verkligen stora delar av den modellen samt dess värderingar. Jag tar med mig de erfarenheter som jag känner är starkt positiva medan jag kommer utveckla andra delar av affärsmodellen. Hire Quality kommer att attrahera de allra bästa konsulterna på marknaden och profilera sig som ett bolag med konsulter med högt aktat renommé, berättar Daniel.

– Jag har arbetat med Bengt under lång tid under olika former. Det känns riktigt kul att nu tillsammans med Bengt få friheten att börja på ett nytt blad och arbeta med Hire Qualitys affärsutveckling. Bengt har redan lagt en bra grund att bygga vidare på. Vi har båda var för sig ett mycket stort kontaktnät i regionen. Tillsammans kommer vi att bli ett starkt team där vi kommer att kunna bredda vår kundbas, öka vår affär och bli en leverantör att räkna med. Att få fria händer att bygga upp och forma Hire Quality till något riktigt bra tillsammans med riktigt vassa konsulter och Bengt känns just som en sådan utmaning jag lockas av, berättar Daniel.

– Förutom Hire Qualitys egna försäljningskanaler så kommer vi också dra stor nytta av ett nära samarbete med bolaget Hire IT. För verksamheten i Hire IT kommer Bengt Andersson att vara ansvarig. Hire IT kommer att fungera som ett försäljningsbolag till Hire Quality, fortsätter Daniel.

Daniel kommer närmast från IT-konsultbolaget Kvadrat där han var VD för Kvadrat Linköping AB. Daniel har på kort tid lyckats att få en fantastisk utveckling på Kvadrat där han verkligen satt Kvadrat på kartan i Östergötland. Utöver detta har han under sin tid på Kvadrat dessutom etablerat två nya bolag för Kvadrat i Jönköping och Örebro. Dessförinnan har Daniel framgångsrikt ansvarat för etableringen av Sogetis kontor i Norrköping.

– Med Daniel som ny VD är jag övertygad om att Hire Quality kommer att få en spännande utveckling, förutspår Bengt.

För mer information kontakta

Bengt Andersson, bengt.andersson@hirequality.se

Telefon: 0708 – 18 28 94

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *