Hire Quality söker ansvarig och konsulter för etablering i Stockholm

Är Du/Ni redo för ett lyft i karriären och för en spännande resa?

Hire Quality planerar att under 2017 etablera sin verksamhet i Stockholm. Hire Quality är ett expansivt bolag som levererar konsulttjänster med högre kvalité och värde inom systemutveckling samt management. Hire Quality bildades i sin nuvarande form i maj 2015 och har sedan dess haft en expansiv organisk tillväxt. Redan under vårt första hela verksamhetsår som Hire Quality (2016) kommer vi omsätta ca 30 Mkr.

Hire Quality är ett samarbete mellan drivna och mycket vassa konsulter som genom Hire Quality är del av något större. Detta samarbetet innebär att vi tillsammans påverkar och är delaktiga i Hire Qualitys utveckling och tjänsteerbjudanden.  Hos Hire Quality finns säljkapacitet, förmåga att ta projektåtaganden, social samhörighet, nätverkande och bl.a. stöd för kompetensutveckling.

Vi har med Hire Quality tagit konsultens frihet och självbestämmande till sin yttersta spets vilket erbjuder våra konsulter ett mycket lukrativt, spännande och stimulerande yrkesliv.

Som namnet antyder så är det oerhört viktigt för oss att leverera med högre kvalité och att bygga ett starkt renommé kring vårt varumärke och kring våra konsulter. Man skall känna en stolthet av att vara en del Hire Quality!

Vi är ett innovativt bolag som är under utveckling och som uppmuntrar kreativitet, innovation och engagemang.

Inför vår etablering i Stockholm söker vi nu både ansvarig(a) för etableringen såväl som vassa konsulter.

För ansvar för vår etablering söker vi en person alternativt ett mindre bolag med drivna, målfokuserade och tävlingsinriktade person(er). Etableringen kommer att ske med stöd av befintlig organisation.

  • Kanske är du idag en driven konsult som känner glöd inför att få möjlighet att ta ansvar för en sådan här etablering?
  • Kanske är ni en grupp egenföretagande konsulter som skulle vilja ta er vidare genom att bli en del av något större och tillsammans ta ansvar för och vara del i vår expansion och utveckling redan i detta tidiga skede
  • Kanske är du en person som framgångsrikt redan arbetar och har erfarenhet inom försäljning och rekrytering men som brinner inför den utmaningen som det innebär att ta ansvar för en etablering som denna?

Oavsett vem Du eller Ni är, tveka inte att kontakta Daniel Sonebrand för en förutsättningslös dialog!

daniel.sonebrand@hirequality.se
Telefon: 0702-11 08 60
www.hirequality.se