SÖKES! Strateger som får det att hända

Vill du vara en del av Hire Quality Strategy och lyfta våra kunder?

[columns]

[column layout=”two”]

Hire Quality Strategy är en konsultorganisation vars affärsidé bygger på att samla spets-kompetenser som kan leverera högre kvalitet och kundvärde än traditionella management-konsulter.

 Vi söker dig som är självständig, välrenommerad och erfaren. Du är en person som vill dra full nytta av din kompetens och ha frihet genom att vara din egen chef. Samtidigt uppskattar du att ingå och engagera dig i ett inspirerande och socialt team.

[/column]

[column layout=”two”]
happy young group jumping together

Våga hoppa och gör ett ”step change” i livet!
[/column]

[/columns]

Hire Quality Strategy erbjuder tjänster inom styrning, ledning, strategi och verksamhetsutveckling till företag och organisationer i framför allt Östergötland, men även nationellt och internationellt. Vi växer för att tillgodose våra kunders efterfrågan.

Som ansluten får du stöd kring försäljning (resurskonsulttjänster, projektåtaganden, ramavtal, etc) och administration, samt tillgång till ett nätverk av kompetenser, social gemenskap och möjligheter till personlig utveckling. Du har ditt eget bolag och är din egen chef utan att tumma på din frihet och självbestämmande. Självklart bestämmer du din egen lön och samtidigt behåller du fördelarna med en anställning som tex försäljning, trygghet, gemensam kontorslokal med inspirerande kollegor att byta erfarenheter med.

Vi har idag hög kompetens men behöver bli fler och söker nu fler kollegor inom senior projekt-/förändrings-ledning gärna med intresse för gamification och innovation. Är du i framkant med att se nya möjligheter och är beredd att ta ansvar att driva förbättringsarbete samt utveckling av metoder och modeller tillsammans med våra kunder, ta steget att lyssna med oss!

Vill du veta mer, kontakta Niclas Claesson

Mobil: 070-3176236, E-post: niclas.claesson@hirequality.se

Annons juni -16

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *