Verksamhetskonsulter med drag sökes

Är du en av de vassaste verksamhets– eller managementkonsulterna i vår region?

[columns]

[column layout=”two”]

Hire Quality Strategys affärsidé bygger på att ”hyra” ut kompetens som levererar högre kvalité/värde än vad ”traditionella managementkonsultbolag” har möjlighet att göra, därav företagets namn – Hire Quality.

Högre kvalité och ett större kundvärde kan vi erbjuda genom att enbart arbeta med självständiga, välrenommerade och erfarna konsulter. Vår affärsmodell ger oss konkurrensfördel och tilltalar de som vill vara sin egen chef och dra ekonomisk full nytta av sin kompetens.
[/column]

[column layout=”two”]

15640671_xl (1)
[/column]

[/columns]

Hire Quality Strategy erbjuder tjänster inom verksamhetsutveckling, ledning, styrning och strategi till företag och organisationer i framförallt Östergötland men en del åtaganden kan finnas över hela norden.

[columns]

 

[column layout=”two”]
Hoppa
[/column]

[column layout=”two”]

Som ansluten till Hire Quality har du stöd kring försäljning (resurskonsulttjänster, projektåtaganden och arbete med ramavtal) administration, social gemenskap, kontaktnätverk och personlig utveckling. Du har eget bolag och är din egen chef utan att tumma på din frihet och självbestämmande samtidigt som du har fördelarna som finns med en anställning som t.ex. försäljning, trygghet och kollegor etc!

Vi har idag hög kompetens inom strategi, affärsutveckling och innovation, marknad, program och projektstyrning, grupputveckling. Vi söker nu fler konsulter inom: Senior program/projektledning, Förändringsledning, Ekonomisk analys,  Grupp- och individutveckling.

[/column]

[/columns]

Vill du veta mer, kontakta Niclas Claesson

Mobil: 070-3176236, E-post: niclas.claesson@hirequality.se

Annons i PDF

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *