Hannah Bagler ny HR- & Marknadsansvarig på Hire Quality

I takt med att Hire Quality växer behöver vi öka våra administrativa kapacitet för att kunna fortsätta vår spännande utveckling.

Det är därför glädjande att kunna välkomna Hannah Bagler som ny ansvarig för framförallt HR- och Marknad hos oss. Med Hannahs hjälp kommer vi att kunna effektivisera vårt sätt att arbeta ytterligare vilket kommer att leda till än mer effektivt arbete med vår försäljning utöver vår nu ökade kapacitet inom just HR- & Marknad.

Hannah börjar lägligt i lagom tid för att följa med på vår konferensresa till Mallorca nu efter sommaren, bra tajming Hannah! 🙂

Hannah har lång erfarenhet inom bl.a. service, försäljning och marknad vilket gjort att hon bland annat arbetat mycket med arrangemang av kundevent, mässor samt marknadsföring inom sociala medier. Hon är också en van konferensvärdinna. Hon kommer senast från anställning på Hyresbostäder och dessförinnan Scandic Hotels.

Hannah är en efterlängtad resurs som kommer att tillföra mycket, såväl professionellt som socialt för oss på Hire Quality. Med hennes driv och målfokusering kommer ni INTE att se och höra mindre av Hire Quality i framtiden! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *