Hire Quality söker ansvarig inom Marknad och HR


För att söka denna möjlighet hos oss får du inte vara rädd för nya utmaningar! Du måste vara driven, självständig, orädd och kreativ samt vara social och att ha lätt för att knyta nya kontakter.

Vår vision är att vara marknadens mest attraktiva och välrenommerade innovationsbolag inom digitalisering samt affärs- och verksamhetsutveckling

Vill du vara med på vår resa mot vår vision? För dig är/blir Hire Quality is så fall mer än ”bara” ett jobb, det blir något du brinner för att vara en del av och få vara med att utveckla.

Läs mer om rollen som Marknad och HR ansvarig här

Företaget Hire Quality AB är en koncern som startades 2015 och som 2017 omsätter närmare 50 mkr. Hire Quality är ett nationellt konsultbolag med lokal närvaro, vi erbjuder tjänster inom IT-systemutveckling, digitalisering, strategisk rådgivning och praktiskt stöd i affärs- och verksamhetsutveckling. Vi är en långsiktig och trogen partner från idé till uppnådda effekter. Vår specialitet är IT-systemutvecklingsprojekt, Digitalisering, Innovation, Affärsutveckling, Ledningssystem samt Organisationsutveckling.