Hire Quality söker säljfokuserad VD

Hire Quality söker säljfokuserad VD till Strategy-bolaget

Kort om Hire Quality AB

Hire Quality AB  har haft en stark tillväxt och omsatte 2017 närmare 45 mkr.

Hire Quality AB är ett nationellt konsultbolag med lokal närvaro. Vi specialiserar oss på IT-systemutvecklingsprojekt, digitalisering, innovation, affärsutveckling, ledningssystem och organisationsutveckling. Vi är också ett praktiskt stöd i affärs- och verksamhetsutveckling. Vi är en långsiktig och trogen partner från idé till uppnådda resultat.

Vår vision är att vara marknadens mest attraktiva och välrenommerade innovationsbolag inom digitalisering samt affärs- och verksamhetsutveckling.

Rollen som VD för Hire Quality Strategy AB

Hire Quality Strategy AB som ingår i Hire Quality AB har fokus på tjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling.

Hire Quality Strategy AB är ett snabbt växande konsultbolag och det ska vi fortsätta att vara genom att vara snabbrörliga och innovativa för att differentiera oss på marknaden samt ha en affärsmodell och uppdrag som attraherar de allra bästa konsulterna inom våra respektive tjänsteområden.

Som VD för Hire Quality Strategy AB ansvarar du för bolaget samt sitter med i ledningsgruppen. Du arbetar i ett tätt samarbete med övriga i  ledningsgruppen avseende utvecklingsplaner och strategier där vi arbetar tillsammans för ett så framgångsrikt och fantastiskt bolag som möjligt i linje med vår vision.

Som VD har du ansvar för att utveckla verksamheten och vårt tjänsteerbjudande samt lägga fokus på försäljning. Vidare har du också ett stort ansvar för att skapa en god sammanhållning och bygga företagskultur samt vidareutveckla företaget så konsulter ser ett  ännu större socialt och professionellt värde av att vara ansluten konsult till Hire Quality Strategy AB.

Egenskaper för rollen som VD

För att söka denna roll måste du vara driven, social, analytisk, tävlingsfokuserad och brinna för försäljning. Du ska ha ett stort kontaktnät och ha lätt att knyta nya kontakter.

Det krävs att du är mycket väl insatt i konsultbranschen och har någon eller några av följande erfarenheter:

  • Har arbetat med försäljning av konsulttjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling
  • Har arbetat och utvecklat verksamheter på ledningsnivå
  • Har arbetat som konsult inom affärs- och verksamhetsutveckling

Du ska vara lyhörd för affärsmöjligheter, vara kreativ gällande möjligheter att marknadsföra och bygga Hire Qualitys och våra konsulters varumärken.

Du ska också vara driven och kreativ avseende strategier kring  hur vi differentierar oss samt hur vi ständigt kan utveckla vårt tjänsteerbjudande.

För dig blir Hire Quality mer än ”bara” ett jobb. Det blir något du brinner för att utveckla och vara en del av. Vi hoppas att du vill vara med på vår spännande och roliga resa!

Intresserad? Hör av Dig med intresseanmälan:
Kontakt