Fokus på Vi-Känsla och teambuilding under Hire Qualitys affärsresa i Montenegro

 

Deltagandet på årets affärsresa till Montenegro slog i år alla rekord. Två tredjedelar av företagets anslutna konsulter valde att följa med på resan. Fördjupade relationer och kontaktnätverk, mycket skratt och spännande utmaningar avlöste varandra. För Hire Qualitys erfarna konsulter som alla driver sitt eget företag blir dessa resor ett sätt att fördjupa Vi-känslan, teambuilda och hitta nya sätt att tillsammans utveckla den gemensamma kompetensen inom Hire Quality.

 

 

Ytterligare tillökning på Hire Quality, välkommen Erik Malmfors!

Erik är utbildad civilingenjör med inriktning på maskinteknik och produktutveckling. Han stortrivs i rollen som IT-projektledare men tar även uppdrag och har stor erfarenhet och kunskap gällande verksamhetsutveckling, informationssäkerhet, systemintegrationer och utveckling av appar. Erik har jobbat tillsammans med stora bolag som bl.a E.on, Stadium, Vattenfall och Siemens.

Tiden utanför arbetet spenderas till stor del ihop med familjen men också gärna med en golfklubba eller en hammare i handen.

Välkommen till Hire Quality och ett riktigt härligt gäng med kompetenta och drivna konsulter

Vår nya konsult Sergio är systemutvecklare med åtta års erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Hans stora intresse ligger inom implementation och design av mjukvarulösningar. Hos Sergio skapar utmaningen i sig ännu större drivkraft till att hitta lösningen på de problem han ställs inför.

Sergio har erfarenhet av komplexa lösningar inom både privat och statlig sektor och är bekväm med såväl open source som microsoft-teknologier och föredrar gärna ett agilt arbetssätt.

När han inte arbetar tar han gärna på sig löparskorna för en runda i skogen.

Vi är mycket glada att ha dig här och hoppas du ska trivas hos oss.

Jerker Ekermann tar sig an uppgiften som VD för Hire Quality Strategy

Jerker Ekermann kommer att börja som VD för Hire Quality Strategy AB

1:a augusti 2018

Jerker som är civilekonom, har stor erfarenhet av verksamhetsutveckling samt kompetensutveckling inom försäljning, service och ledarskap. Han hjälper företag att utveckla och skapa målstyrningsinstrument med affärsdrivande innehåll. Han utvecklar chefer i modernt ledarskap samt hjälper säljare i god affärsmannaskap och organisationer i optimalt kundbemötande. Han utvecklar och gör team mer effektiva, kreativa och motiverade.

Pressrelease Jerker

Välkommen till Hire Quality och vårt härliga gäng av riktigt bra konsulter Jimmy Björketidt

Jimmy är en senior systemarkitekt med mycket goda kunskaper och praktiska erfarenheter av implementation av serverplattformar. Bland hans långa erfarenhet i branschen hittar vi också system management och virtualisering av servrar, klienter, storage och applikationer. Jimmy arbetar gärna med teknikrelaterade frågor i de projekt han åtar sig.

Boxning hör till Jimmys stora fritidsintresse och utöver det är han även mycket engagerad i välgörenhetsorganisationen Bearded Villains.

Jimmy börjar på Hire Quality 1 Juli 2018

Varmt välkommen till Hire Quality Bengt Wallin

Bengt är en IT-konsult med stor kompetens inom ett brett spektra av områden.
Han har flerårig vana av att arbeta i komplexa miljöer, organisationer och projekt, nationellt såväl som internationellt.

Bengt är också en erfaren och driven chef som är mycket uppskattad av sina medarbetare och kollegor.
Projektledning och integrationslösningar är andra styrkor och mångårig erfarenhet hos Bengt som
utöver ett brett tekniskt kunnande inom IT, även har gedigna erfarenheter inom områden som kvalitetsledning, verksamhetsstyrning och upphandling.

Vi hälsar Anna Nilsson hjärtligt välkommen till Hire Quality

Anna är en senior projektledare, stark på projektmetodik, kommunikation och ledarskap. Hon har även erfarenhet från IT- och affärsutvecklingsprojekt. Förutom projektledare, har Anna jobbat i roller som produktchef, Sälj/marknadschef och konsultchef.

Anna är civilingenjör med inriktning mot ledarskap. Hon startade som programmerare på WM-data 1998 och har därefter jobbat som IT-koordinator, projektledare, affärsutvecklare och chef, bland annat flera år på Siemens. De senaste 10 åren har Anna jobbat på GS1 Sweden, senast som sälj/marknadschef med en grupp på sju personer, och var en del av ledningsgruppen. På GS1 har hon jobbat med affärssystem och supply chain.

Parallellt har Anna utfört kurser i projektledning på IHM Business School sedan 2002.

Anna börjar på Hire Quality 1 April.