Bli en av oss

Vill du utveckla dig själv och din kompetens för att kunna ta nya spännande steg i karriären? Vill Du driva och utveckla ditt eget bolag men också vara en del av något större?

Då kan du bli partner till Hire Quality. För dig som driven konsult innebär Hire Quality möjlighet till en konsultroll med stor frihet, entreprenörskap, stimulans och god ekonomi.

Försäljning och tillgång till uppdrag, projekt och ramavtal

Våra säljare på Hire Quality har ett stort kontaktnätverk och är erfarna och duktiga säljare. Genom Hire Quality kommer du åt uppdrag och projekt som kan vara svåra att komma åt som egenföretagre eller via ett fåmansbolag. Med Hire Quality har du hela tiden någon som arbetar med försäljning och som fokuserar extra på dig redan innan ditt befintliga avtal närmar sig avslut.

Sociala aktiviteter, nätverkande och gemenskap med likasinnade

Vi erbjuder konsulter en social hemvist och ett nätverk av duktiga och trevliga kollegor att umgås och utbyta idéer med. Vi tror helt enkelt att vi kan ha roligare tillsammans samtidigt som man också utökar sitt kontaktnätverk med andra kompetenta och likasinnade konsulter.

Marknadsföring och profilering

Hire Quality tar fram gemensamt marknadsföringsmaterial och arbetar hela tiden aktivt med marknadsföring av det personliga varumärket gentemot potentiella kunder och partners. Vi lägger stor fokus på att hela tiden bygga på det aktade renommé av duktiga konsulter som vi vill erbjuda våra kunder. Vi vill gärna marknadsföra dig och ditt personliga varumärke på alla våra kanaler såsom hemsida LinkedIn och andra sociala medier.

Hjälp med administration

Vi vet att många småföretagare lägger mycket tid på administration och att den tiden oftast tas från företagarens egen fritid. Som partner till Hire Quality kan du få hjälp med att minska den administrativa bördan. Vi erbjuder bland annat fasta och rabatterade priser för bokföring, fakturering, lönehantering och exempelvis hjälp vid uppstart av bolag.