Affärsområde "Solutions"

Skräddarsydda IT-lösningar 

Vi tar ansvar för hela projektleveranser såväl som leverans av konsulter som resursförstärkning till våra kunders projekt. Hire Quality har erfarna konsulter för alla projektets faser från idéstadie, strategi och kravfas till implementering, test och förvaltning. 

När det gäller projektåtaganden så har vi förutom leverans från våra svenska konsulter möjlighet att lägga hela eller delar av leveransen i vårt bolag i Thailand.  Beroende på typ av projekt och önskemål kan vi på detta sätt minska kostnaden för projektet. Ansvarig person i Thailand är svensk erfaren systemutvecklare och IT-arkitekt vilket underlättar kommunikation och samarbete. Han har mångårig erfarenhet av leverans av IT-projekt från Thailand. Mer information om vårt bolag i Thailand hittar du här.

Våra olika typer av IT-projekt och IT-tjänster är:

Resource

by Hire Quality

Vi har en eller flera konsulter som resursförstärkning i kundens projekt där våra konsulter arbetar i kundens lokaler. 


Projects

by Hire Quality

Vi levererar en lösningar åt vår kund där vi tar ansvar för projektet. Vår leverans sker från våra lokaler alternativt i kombination med egna"Distribuerade team".

Extended team

by Hire Quality

Extended team -  En eller flera konsulter från oss utgör extra leveranskapacitet i kundens projekt där kunden ansvarar för projektledning.

Distributed teams

by Hire Quality

Distribuerade teams - En eller flera lokala konsulter från oss arbetar tillsammans med våra outsourcade team i projektleverans mot kund. Detta kan ske i projekt där Hire Quality tar ansvar för leveransen såväl som att kunden ansvarar för projektledning. 

Vill du veta mer kring vad vi kan hjälpa till med inom "Solutions"?
Kontakta Daniel Sonebrand

+46(0)70211 08 60

Kontakta oss
Kontakt information
+46(0)70 2 11 08 60
förnamn.efternamn@hirequality.se
Följ oss på
LinkedIn
Facebook

© Copyright Hire Quality AB