Hire Quality välkomnar en ny vass konsult in i gänget

Nenad är född i Sverige och bodde här fram tills han var nio år och föräldrarna bestämde sig för att flytta tillbaka till Jugoslavien. Ett nytt land med ett nytt språk, till en by där föda upp höns och grisar, hugga ved och jaga var en del av vardagen där. Ganska olikt livet i Sverige. 1987 bestämde sig dock familjen att flytta tillbaka till Sverige igen. ”Alla dessa erfarenheter och utmaningar har gett mig ett annat sätt att tänka” säger Nenad.

Nenad har läst ekonomi och systemvetenskap och har arbetat hos flera stora arbetsgivare såsom Autoliv, Ericsson, Landstinget och Siemens. Främst har han haft roller som chef och projektledare och arbetat med bla införande av nya IT-system, inköp, försäljning och produktutveckling.

Nenad har två egna barn och är gift med Anna Pucar som också är ansluten till Hire Quality.
Utöver att träning och familjen är en viktig del i Nenads liv har han även gjort verklighet av två drömmar han haft länge. Att börja jaga och att köpa sig en motorcykel.

Idag sitter Nenad på Transportstyrelsen och leder projektet för byte av IT-system för utskrifter.

Välkommen till Hire Quality Tan Nguyen

Tan är en .NET konsult som kan både frontend och backend och som bland annat utvecklar appar för IOS och Android. Idag sitter han i ett JAVA uppdrag ute hos kund.

Hur känns det att startat eget företag och börjat på Hire Quality?
-Det känns jättespännande och något inom mig säger att jag borde ha gjort det tidigare.

Vi har förstått att du har ett annat intresse som du lägger en del tid på. Vad är det du gör?
-Jag utvecklar ett beställningssystem för restauranger till både Iphone och Android. Jag försöker avsätta minst en timme varje kväll men det är svårt med två små barn och ett fulltidsarbete.

Vilket område skulle du vilja utveckla eller arbeta mer med i framtiden?
-Helst skulle jag vilja arbeta mer med ny utveckling. Jag är väldigt teknikintresserad och använder gärna den senaste tekniken för att utveckla nya saker.

Fokus på vi-känsla och teambuilding under Hire Qualitys affärsresa i Montenegro

Deltagandet på årets affärsresa till Montenegro slog i år alla rekord. Två tredjedelar av företagets anslutna konsulter valde att följa med på resan. Fördjupade relationer och kontaktnätverk, mycket skratt och spännande utmaningar avlöste varandra. För Hire Qualitys erfarna konsulter som alla driver sitt eget företag blir dessa resor ett sätt att fördjupa Vi-känslan, teambuilda och hitta nya sätt att tillsammans utveckla den gemensamma kompetensen inom Hire Quality.

Ytterligare tillökning på Hire Quality, välkommen Erik Malmfors!

Erik är utbildad civilingenjör med inriktning på maskinteknik och produktutveckling. Han stortrivs i rollen som IT-projektledare men tar även uppdrag och har stor erfarenhet och kunskap gällande verksamhetsutveckling, informationssäkerhet, systemintegrationer och utveckling av appar. Erik har jobbat tillsammans med stora bolag som bl.a E.on, Stadium, Vattenfall och Siemens.

Tiden utanför arbetet spenderas till stor del ihop med familjen men också gärna med en golfklubba eller en hammare i handen.

Välkommen till Hire Quality och ett riktigt härligt gäng med kompetenta och drivna konsulter

Vår nya konsult Sergio är systemutvecklare med åtta års erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Hans stora intresse ligger inom implementation och design av mjukvarulösningar. Hos Sergio skapar utmaningen i sig ännu större drivkraft till att hitta lösningen på de problem han ställs inför.

Sergio har erfarenhet av komplexa lösningar inom både privat och statlig sektor och är bekväm med såväl open source som microsoft-teknologier och föredrar gärna ett agilt arbetssätt.

När han inte arbetar tar han gärna på sig löparskorna för en runda i skogen.

Vi är mycket glada att ha dig här och hoppas du ska trivas hos oss.

Jerker Ekermann tar sig an uppgiften som VD för Hire Quality Strategy

Jerker Ekermann kommer att börja som VD för Hire Quality Strategy AB den 1 augusti 2018.

Jerker som är civilekonom, har stor erfarenhet av verksamhetsutveckling samt kompetensutveckling inom försäljning, service och ledarskap. Han hjälper företag att utveckla och skapa målstyrningsinstrument med affärsdrivande innehåll. Han utvecklar chefer i modernt ledarskap samt hjälper säljare i god affärsmannaskap och organisationer i optimalt kundbemötande. Han utvecklar och gör team mer effektiva, kreativa och motiverade.

Pressrelease Jerker